22/5/09

μπερεκέτης: ΣΥΝΟΨΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ

Κάποτε υπήρχε ένα παιχνιδάδικο κάπου στην Πατησίων. Ο ιδιοκτήτης του, στη βιτρίνα, τη ναυαρχίδα του καταστήματος, ιδίως όμως στα αποβατικά δια των οποίων ενασκούσε την κατά του πεζοδρομίου επεκτατική του πολιτική, τους καθημερινώς επί το αραιότερον παρανόμως παρατεταγμένους πάγκους, αντί άλλης διαφημίσεως είχε αραδιάσει χαρτονένιες ταμπέλες, διαφόρων μεγεθών, που όλες τους, απευθυνόμενες προς τα ήδη εκμαυλισμένα παιδάκια, έγραφαν την ίδια, ολέθρια για τους γονείς, προτροπή: «κλάψε, και θα στο αγοράσουν».

3 σχόλια:

ellinida είπε...

Χαχα από τους πρωτοπόρους του Μάρκετινγκ ο εμποράκος. Εξαγριώθηκα χθες, διαφήμιζαν στην καταραμένη τελεόραση χρωματιστό μεταλλικό νερό γιά παιδάκια!!!
Ολοι αυτοί οι κατασκευαστές, διαφημιστές, διακορευτές παιδιών Θέλουν ή δεν θέλουν σκότωμα; Μόνο έτσι θα καθαρίσει η λέρα.

Γουφ είπε...

αλλίμονο στα παιδακια γενικως
θα μεγαλωσουν διοτι

kukuzelis είπε...

"Θέλουν ή δεν θέλουν σκότωμα;"

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμη παράθυρο που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Παράθυρο με τζάμια που παραμορφώνουν ίσως, αλλά δεν βλέπεις κάτι που δεν είναι ήδη εκεί.