12/7/10

Ινατί παραμένω χαζομπαμπάκος

Γοτθικό ζεύγος,αμερικάνιοι, 1930.
Μr & Mrs Gipsy, Βαλκάνιοι

Δημήτρης και Ραλλού, αττικοί και επουράνιοι.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kριε Φύτο η Ραλλού μεγάλωσε! Θυμάσαι στο πέρκο της ΧΑΝΘ που την ειχες και έπεσε και φώναζες, το έπαθες παιδάκι μου! τραυματίστηκες; ραυματίστηκες; βεβαιως διοτι εσυ τιποτε δεν ξεχνάς. επίσης οπως παρατηρω περέπει να εχει κληρονομήσει πολλήν από την ιδιότητά σου όσον αφορά το λεγόμενον λούκ καθότι εσύ εισαι λούκ διαγαλαξιακό αλλά και απο την μητερατης την ευσεβή Αλεξάνδρα οικονόμησε την κομψότητα. Εκ μητρός κομψής μπαχαραμιάνας και παρτρός εκ στέτ, αλλά το ανεξήγητον ειναι πως δια του ιδίου τροπου ειναι ενδεδυμένος και ο συνοδός αυτής, οπότρε μαλλον τα ταλαιπωρούσες τα παιδιά και τα μασκάρευες ετζι μεχρι να βγαλης την φωτογραφίαν.
συσκέπτομαι τωρα εκ του συστάδην όσον αφορά την εδικήν μπου κόρην και τα ρούχα της και διαπιστωνω πως και αυτη ενδύεται χαρακτηριστηκώς, μονον που η Ραλλού εκφράζει μεσω μιας μελλοντολογικής ενδυμασίας το παρελθόν ενώ η κόρη μου, μεσω μιας παρελθολοντικής τας αναποδράστους αλλαγας του μέλλοντος. καθότι η Αφροδίτη εκ μητρός ενδύεται ως ιδοευρωπαίος ψευδοχίπης και εκ πατρός ως ούμπα μπαλούμπα.
συμπερασματικώς λοιπον καταλήγωμεν εις το συμπέρασμα ότι πρεπει να καμεις μιαν μελετην κατα πόσον οι εγκληματικες φυσιογνωμίες των γονέων τε και κηδεμόνων επιδρούν στο ντυσιμο των απογόνων.
οσον δε αφορα την φωτογράφεια του ακριβούς τοποθεσίας οπου απαγγέλθηκε το σπασάν οι μητρόπετρες , θα επανελθω εντος ολίγου.

Γούφαρος

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Tα παιδία, έχω να τα ιδώ εβδομάδας και μήνας πολλούς δια ζώσης,καλά που υπάρχει σκάιπ. Σιγά μη τα μασκαρευα-έχουσι το δικό των περπεντούλι στο κεφάλι.
Σπάσον τας μητρόπετρας και σκέπσου ότι αφτά τα παιδία, θάπτοντα ημάς, ίσως και να κλαύσωσιν γόον σεμνόν και ουχί θρηνώδη. Διότι στο βάθος θα μας αγαπούν σαν συμμαθητάκια και όχι ως γεννήτορες. Εκσάλλου δεν τα γεννήσαμε ημείς αλλα οι μητέραι αυτών. Τότενες.