9/12/08

Πετεφρής: Κύκλος κλαν.

Με τις φασαρίαις της Κυριακής και τον φόνο του Σαββάτου και τα γκεσέμια της Δευτέρας, το γκουβέρνο κατάφερε να γίνει ανάβαση της συσπείρωσής του από το 72% στο 80%.
Τώρα ήπρεπε να καθηλωθεί ο Συνασπισμός ως ακολουθητής μαυροσκούφηδων και εχθρός εμπόρων και πραματευτών.Αρα ήπρεπε να βγεί κόζμος, βράδι Δευτέρας και να χέζει πατόκορφα Τσιπραίους και Αλαβάνους. Εν διαδόσει φυσικά.
Οι Συνασπιστές, γεννημένα θύματα, την πάτησαν κατά τα προβλεπόμενα.
Τι κι άν ήβγεν ο Γεώργος, ανήμερα που καίγονταν τα τζίτζιλα των πόλεων και διακήρυξεν "να έβγωμεν με ένα αναμμένο κερί και να οδοιπορήσωμεν ειρηνικά;" Κανένας δε νοιάστηκε. Ο νούς τους ήταν μήπως και ξεφύγει καμιά στραβοκουβέντα του Μπανιά, να τονε λυώσουν οι τέως ακροδεξιοί που σήμερα εκφράζουν την κοινή γνώμη. Πλέρια, μιλάμε.
Στου Σιούφα το μυαλό τώρα, διαμορφώθηκε καθαρά η νέα εξέλιξη. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είχαν διαφορά κοντά τρείς μονάδες. Ο Συνασπισμός, εχθρός των νοικοκυραίων, (τρομάρα τους και τρομάρα μας...) θα ήπαιζε με παυλόσυκα,κι όχι με φίσες, δυό πάνω, δυό κάτω.Το ΚΚΕ ήταν ευτυχισμένο που περιφρουρούσε τις εκδηλώσεις του.
Έμενε η καλή ζαριά. Να κυβερνήσουνε μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αν ο ένας έπαιρνε 34% και ο άλλος 32%, σήμαινε πάνω από 220 βουλευτές τα δυό τους. Ολοι οι άλλοι, κι άς ήτουνε και οικολόγοι, και λεσβίες, μαζί, μήτε ογδοήντα.Θα μπορούσαν να διαγράφουνε επί τέσσερα χρόνια καθημερινώς και πάλε μαγιά θα έμενε.
Βέβαια, το μόνο σημείο που δεν τα έβρισκαν, ήταν στο ποιός θα έχανε την μισή του βουλευτική δύναμη.Ο πρώτος, εντάξει, αλλά ο δεύτερος; πώς να βολέψει τέτοιο κράτος με το κράτος 88 βουλευτών;
Βρέθηκε η λύση. Ο πρώτος , πρωθυπουργεύει, έχει την οικονομία και τα παραγωγικά. Ο δεύτερος, παιδεία, υγεία και εξωτερικών.Αμύνης, θα παιχτεί και με τους υφυπουργούς.
Και το αίμα; τα σκάνδαλα; το σώσε και το ΄μώσε;
Ολα καλά. Τα λεφτά ήταν γιά άλλες εξουσίες, ενίοτε υπεράκτιες εξουσίες.Δεν ήταν γιά τα μάς. Δεν θα μας γαμήσετε το έθνος, επειδή το Γένος είχε καψουρέματα.Και το κράτος πρέπει να παραμείνει απροσμάχητον.
Κι αν τα σενάρια αυτά καταργηθούν, επειδή ο τρελολαός ο γκαγκά, δώκει στον Γεώργο 43, 46, ίσως και 48%. Ου φροντίς. Οπως έπεσε ο πράσινος και πέφτει τώρα ο γαλάζιος, θα ξαναπέσει ο ξαναπράσινος. Τον έλεγχο, οι εγγυητές της λύσης, οι Μιντιάδες. Αν όχι, θα πυροβολούν κάθε φτερό πετούμενο, ώσπου να γίνει το δικό τους.
[Εικονογράφηση: πανόραμα της Σπιανάδας, 7.25 πρωί, σήμερα.]











5 σχόλια:

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Το ραπ συνεχίζεται. Πολύ καλό.

rat_poison είπε...

Καθώς η φλόγα της μεταρρύθμισης αργοσβήνει και το πουλί της ΔΑΠ χάνει τα φτερά του, εφιαλτικά ανατέλλει για μια ακόμα φορά ο πράσινος ήλιος

Ανώνυμος είπε...

Ιδιοφυές!
Και μετά σου λέει οτί οι έλληνες δεν μπορούν να συνεργαστούν..μια χαρά τα κάμανε πλακάκια..
γράφτε να μαθαίνουμε κι εμείς οι νεότεροι γιατί ούτε σε αμερικάνικη υπερπαραγωγή δεν τα βλέπουν τα ματάκια μας..

καλό ξημέρωμα
(ωραίες φωτό)
Πέννυ

σ είπε...

xixixixixiix...!
:)

χ.ζ. είπε...

ευχομαι να διαψευθειτε γιατι μετα ουτε οι λεσβιες δε μας σωζουνε…