19/9/09

Ανοιχτή κενωνία - Baião improvisado


.
Ο Δανός μπασσίστας NHØP και η Βραζιλιάνα πιανίστα Τάνια Μαρία, έχουν μια κοινή αγάπη, μια κοινή γλώσσα, μια κοινή πατρίδα, και μπορούν έτσι να εξατομικεύονται συνυπάρχωντας . Και όχι μόνο αυτό, αλλά συμπαρασύρουν και άλλους. Δεν βασίζονται σε καμμιά θεσμοθετημένη αποδοχή. Ξέρουν πως η μορφή σαν αποκτήσει ταυτότητα χάνεται.Που πάει να πεί πως έχουν ρίζες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πολύ ΠΟΛΥ ωραίο

Εδαγκωμένη

0comments είπε...

Γι αυτό το υπέροχο γράμμα "Ø" είχε γράψει στο αλήστου "Συν και Πλήν" ο εξαιρετικός Μιχάλης Σιγανίδης ένα υπέροχο ποίημα.


Γεια σου Γεώργιε με την ωραία παρέα σου!

Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε...

Eδαγκωμένη,
μου αρέσκει ΠΟΛΥ που γράφετε σαν δεδηλωμένη:)

0 comments...

Tι μου θύμισες;-)
Είναι απο το τεύχος 4.

Noelle
elle
ëlle
øELLE

...Στο Καπάνι συναντούσα αυτές τις τεράστιες νταλίκες με τα φιλανδικά øERINGEN και διασκέδαζα περαστικός για το ωδείο. Φωναζα τη μεγάλη λέξη
λέξη της φίρμας δυνατά και γελούσα.
Έβλεπα τους οδηγούς να σαλτάρουν απ' τα κουβούκλια τους και χαιρόμουν παράξενα μεσ' την τρέλλα μου. Πήγαινα συνήθως για πρόβα με μια μικρή ορχήστρα εγχόρδων. Κι έτσι , άν δεν χρειαζόταν να συγκεντρωθώ σε μετρημένες παύσεις και δύσκολα περάσματα του οργάνου, ούρλιαζα δυνατά μέσα μου αυτό το υπέροχο øE περιφέροντας το τρίτο μάτι μου στούς κα(κ)ομοίρηδες εκείνους όλων των κλειδιών μιάς άσκοπης βίας..

Μιχøλης Σιγανίδης